GRATIS FRAKT over 500kr
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 22 63 00 50

Forsendelse og retur

1. Spørmål om faktura.

Dersom du handler med Klarna Konto eller Klarna Faktura ber vi deg om å kontakte disse for alle fakturaspørsmål på tlf. 21 01 89 91, eller epost [email protected]


2. Spørsmål om returer.

Returadresse:
Illusion Nordic AS
Postboks 8
4064 Stavanger

Om du angrer kjøpet kan du sende varene i retur til oss. Merk at frist for å gi beskjed om bruk av angrerett må skje senest 30 dager etter at du har mottatt varene. Skulle fristen falle på en helge- eller helligdag, forflyttes den til nærmeste på påfølgende hverdag.

Om du ønsker å returnere en vare, gjør du følgende:

Steg 1. Bruk returskjemaet som fulgte med pakken. Skriv ned hva du ønsker å returnere og om du vil bytte til en annen størrelse. Ta gjerne kontakt med kundeservice så reserverer vi størrelsen for deg.

Steg 2. Pakk returskjemaet sammen med varen(e) som skal returneres og send gjerne returen i originalemballasjen. Alle returer MÅ sendes via Posten Norge og derfor anbefaler vi og sende varen(e) i retur som a-post eller b-post da dette oftest er rimeligst. Veier varen(e) mer en 350 gram så anbefaler vi å bruke vår returseddel. Returseddelen koster 69,- inkl mva. og benytte seg av.

Her kan du laste ned returseddel: (krever at du har printer) https://www.posten.no/retur/
I feltet ReturID skriver du inn: ILLU-91150 trykk deretter på "VALIDÉR RETURID"

I de neste feltene skriver du inn ditt navn og adresse og trykk "fullfør bestilling" deretter må du åpne returseddelen og printe den ut. Du teiper returseddelen ut på pakken og sender den med Posten Norge. Returseddelen er forhåndsbetalt av oss.

Steg 4. Når vi har behandlet din retur, så oppdaterer vi fakturaen din. Hvis du allerede har betalt, ordner vår betalingsleverandør Klarna med tilbakebetaling til deg. Har du benyttet deg av returseddelen legger vi til 69,- på fakturaen. Har du betalt med kreditt- og debetkort trekker vi fra 69,- før du får tilbakebetalt.

Steg 5. Hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse sender vi ut denne så fort vi har behandlet din retur. Er du usikker på noe kan du når som helst kontakte oss per telefon (22 63 00 50) eller epost ([email protected])


3. Bytte av vare/størrelser.

Vi bytter ikke mellom varer. Dersom varen du har mottatt ikke passer, så kan du fint bytte den i annen lagerført størrelse. Kontakt oss gjerne før retur, så reserverer vi størrelsen for deg. Du besørger kun returporto tilbake til oss, mens vi tar oss av øvrige kostnader. Les mer i steg 2. i spørsmål om returer ovenfor.


4. Viktig informasjon om retur av sko.

Ved retur av sko skal skoene returneres ubrukt. De kan selvfølgelig prøves på, men dette må gjøres innendørs. 
Vennligst pakk inn skoesken i plast eller papir før sending. Ikke fest tape og adresselapp direkte på esken. Skoesken er en del av proouktet og skal alltid følge varen.


5. Reklamasjoner

Ved reklamasjoner, ta kontakt med kundeservice først.


6. Uavhentede pakker

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, fyller du ikke kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil bli belastet med et gebyr for å dekke Illusion.no AS sine frakt- og håndteringskostnader av varene. Størrelsen på gebyret tilsvarer våre utgifter med forsendelsen, minimum kr. 300,-. Dette omfatter også bestillinger som nektes mottatt.